Loading...
Maak een uitvaart persoonlijk 2021-11-01T17:39:56+01:00

Assortiment

Rouwvervoer

Een uitvaart moet recht doen aan wie de overledene was. Kies daarom voor een rouwauto in stijl. Van Dongen UitvaartZorg biedt u de keuze met diverse rouwvervoermogelijkheden  in alle soorten en maten. Ga bijvoorbeeld voor een felroze Cadillac of een statige Mercedes. Ook hebben we een speciale kinderrouwauto in het gebroken wit. Bekijk onze folder om te ontdekken welke soorten rouwauto’s er allemaal mogelijk zijn.

Zoek een rouwauto uit
Een uitvaart regelen is vaak chaotisch en emotioneel. De uitvaartverzorgers van Van Dongen UitvaartZorg helpen u alles in goede banen te leiden.

Asbestemming

De as van een overledene ophalen is een emotionele gebeurtenis. Veel mensen voelen zich niet fijn bij het idee dat ze daarvoor naar een groot en anoniem crematorium moeten. U kunt de as daarom ook bij Van Dongen UitvaartZorg komen ophalen. Het schrikt mensen nog wel eens af om een urn in te woonkamer te zetten. Wij bieden diverse soorten alternatieve asbestemming  aan die niet meteen als zodanig herkenbaar zijn. Van een ketting met een hartje gevuld met as tot een boeddha waar de as in kan.

Bekijk de mogelijkheden van LoveUrns
Bekijk de mogelijkheden van Gedenksieraden “Tjalling Wolthuis”
Het woordje nee is onze uitvaartondernemers onbekend. Wij zorgen dat al uw wensen worden uitgevoerd, niets is te gek.

Bloemen

Onze vaste bloemist Bloembinderij de Nobel is een begrip in de omgeving en levert uitstekende kwaliteit. Op de dag van de uitvaart komen zij de bloemen altijd controleren. Mochten er bloemen hangen, dan vervangen zij die kosteloos. Qua bloemstukken  is alles mogelijk. Zo maakten zij in het verleden voor een fanatiek Klaverjasser eens bloemstukken in de vorm van speelkaarten. Uiteraard kunt u ook voor een bloemist van eigen keuze gaan.

Krijg een indruk van rouwbloemen De Nobel
Uitvaartbloemist Rotterdam, volledig bestelsysteem
Het woordje nee is onze uitvaartondernemers onbekend. Wij zorgen dat al uw wensen worden uitgevoerd, niets is te gek.

Drukwerk

Het rouwdrukwerk  hebben wij in eigen beheer, wat ons in staat stelt om zeer flexibel te handelen. Als de tekst en het ontwerp van de kaart eenmaal duidelijk zijn, sturen we u altijd een proefdruk toe per e-mail. Net zo vaak totdat de kaart volledig bij uw wensen past. U kunt onder meer kiezen uit voorbedrukte kaarten met een boot of een bloem of een blanco kaart waarop u bijvoorbeeld zelf een foto van de overledene plaatst.

Krijg een indruk van een rouwkaart
Zoek een aanheftekst uit
Bekijk onze gedichten
Bekijk onze religieuze gedichten
Een uitvaart regelen is vaak chaotisch en emotioneel. De uitvaartverzorgers van Van Dongen UitvaartZorg helpen u alles in goede banen te leiden.

Uitvaartkisten

uitvaartkisten  zijn er in alle soorten en maten. U kunt kiezen voor een standaard eiken fineer, maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een milieuneutrale mand van wilgenteen. Het is zelfs mogelijk om zelf een uitvaartkist te maken, mits deze aan de eisen voldoet en op tijd klaar is. Onze uitvaartleiders bespreken graag met u wat uw wensen zijn.

Krijg een indruk van onze uitvaartkisten

Stel uw vraag aan Van Dongen UitvaartZorg & UitvaartCentrum

    Voor UitvaartZorg met karakter.