Loading...
Neem op gepaste wijze afscheid in ons UitvaartCentrum 2020-01-23T17:28:46+01:00

Neem afscheid in ons UitvaartCentrum

Een goed afscheid helpt nabestaanden verder te gaan met hun leven. Het overlijden van een dierbare is een emotionele gebeurtenis en de start van een rouwperiode. Een moeilijk, maar kostbaar moment in het leven dat u nooit meer over kunt doen. In het Van Dongen UitvaartCentrum bieden we u hier alle rust en ruimte voor. Met persoonlijke aandacht zorgen wij dat u afscheid kunt nemen op een manier die bij u past.

Lees meer over onze opbaarmogelijkheden

Rouwkamer

Van Dongen UitvaartZorg heeft vier rouwkamers tot zijn beschikking. Hier neemt u in alle rust afscheid in een huiselijke setting. Plaatst u gerust wat foto’s, bloemen of persoonlijke herinneringen om de kamer eigen te maken.  Hoewel de bezoeken op afspraak zijn, stellen wij ons flexibel op. Wij snappen dat afscheid nemen niet op de minuut komt en vinden het dan ook helemaal niet erg als een bezoek wat uitloopt.

Aula

Een afscheid moet intiem en persoonlijk zijn. De aula van ons UitvaartCentrum is daarom expres klein, met plek voor zo’n 90 personen. Voor hele kleine afscheidsdiensten kunnen we zelfs een van onze familiekamers gebruiken. Wij hebben alle audiovisuele mogelijkheden in huis om een persoonlijke slideshow te vertonen en (live) muziek ten gehore te brengen. Het is ook mogelijk om een geluidsopname te maken van de afscheidsceremonie.

Sleutelkamer

De laatste momenten die nabestaanden met hun overleden dierbare hebben, moeten passend worden ingevuld. Als u niet vast wilt zitten aan bezoekuren, kunt u kiezen voor onze sleutelkamer. Deze is dag en nacht toegankelijk voor nabestaanden, doordat zij een eigen sleutel krijgen.  U kunt dan zo vaak langskomen en zo lang blijven als u wilt. Net als dat u dat thuis zou doen.

Condoleance ruimte

In de centraal gelegen koffiekamer is ruimte voor een condoleance na de dienst. Hier kunt u rustig napraten over de dag. Van Dongen UitvaartZorg kan hier alle catering verzorgen die u wilt. Van het gebruikelijke kopje koffie met een plak cake tot een glas wijn met een bitterbal. Niets is te gek, schroom dus vooral niet om ons te vragen naar de mogelijkheden.

Multiculturele aula

Voor Hindoestaanse uitvaarten hebben wij een speciale multiculturele aula. Deze is soberder ingericht dan onze standaard aula, maar bevat alle mogelijkheden voor een vuurdienst. In de vuurpot op het podium kunt u bijvoorbeeld rijst, kruiden of boter offeren. Er is plaats voor zo’n 180 personen. Vanwege de beperkte audiovisuele middelen gebruiken we deze aula alleen voor Hindoestaanse uitvaartdiensten. Andere grotere uitvaartdiensten verzorgen wij in het crematorium.

Stel uw vraag aan Van Dongen UitvaartZorg & UitvaartCentrum

    Voor UitvaartZorg met karakter.