Loading...
Verzekeringen 2020-10-14T14:09:08+02:00

Lifetri Uitvaartverzekeringen “goede keus”

Bij  “Van Dongen UitvaartZorg & UitvaartCentrum” streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk.

De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in “Zoetermeer” verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in “Groningen”. Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart.  Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.

Om deze doelstelling te bereiken geeft  “Van Dongen UitvaartZorg & Uitvaart Centrum” jaarlijks de lokale prijzen door aan uitvaartverzekeraar Lifetri. Voor mensen uit “Zoetermeer” worden de uitvaartverzekeringen van Lifetri dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.

Bij Lifetri kunt u, net als bij vele andere partijen op internet, de premie van een uitvaartverzekering berekenen. De Consumentenbond benadrukt in haar onderzoeken altijd de kwaliteit van de uitvaartverzekering van Lifetri.

Bereken de premie van een uitvaartverzekering

Stel uw vraag aan Van Dongen UitvaartZorg & UitvaartCentrum

    Voor UitvaartZorg met karakter.