Loading...
Nieuws 2019-02-18T15:40:49+02:00

Sponsoring SamenLoop voor Hoop Zoetermeer

21 juni 2019|

Voor het tweede jaar treed Van Dongen UitvaartZorg & UitvaartCentrum op als sponsor voor de Samenloop voor Hoop. In ons werk zien wij het teveel dat mensen overlijden aan kanker. Ook om die reden willen wij bijdragen aan dit mooie Zoetermeerse evenement om daarmee het KWF te steunen. Ook onze collega Linda loopt mee op zaterdag en zondag met een team van vriendinnen. Haar hebben we dan ook extra gesponsord.

Sponsoring asperge-diner senioren Pelgrimskerk en Het Kompas

22 mei 2019|

Vanavond hebben we als sponsor opgetreden voor het asperge-diner voor de senioren van de Pelgrimskerk en Het Kompas. Dit was alweer het derde jaar dat we dit mede mogelijk hebben gemaakt voor de kerkgangers. Circa 75 mensen hebben dankbaar gebruik gemaakt van deze gelegenheid. Onze collega Rien (en zijn echtgenote) zijn de drijvende krachten achter dit diner. Met een aantal vrijwilligers (waar onder onze andere collega Nienke) zijn de de hele dag bezig geweest om de maaltijd te bereiden. De avond was gezellig en zorgde voor verbinding tussen de aanwezigen. Voor het volgende jaar hebben we onze medewerking natuurlijk weer toegezegd.

Keurmerk Uitvaartzorg voor Van Dongen UitvaartZorg

14 mei 2019|

Met trots laten wij u weten dat wij sinds deze maand in het bezit zijn van het Keurmerk Uitvaartzorg. Daarmee is Van Dongen UitvaartZorg de eerste particuliere uitvaartonderneming in Zoetermeer met dit keurmerk. Het Keurmerk biedt u de zekerheid dat u voor een uitvaartonderneming met een uitstekende dienstverlening en gediplomeerde uitvaartverzorgers kiest. Het Keurmerk Uitvaartzorg stelt kwaliteitseisen aan uitvaartondernemingen in Nederland. Een keurmerkhouder verplicht zich om de kwaliteit van haar dienstverlening constant op peil te houden.

Het Keurmerk Uitvaartzorg helpt bij het kiezen van een uitvaartonderneming die kwaliteit biedt. Ondernemers met het Keurmerk zijn gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant. Steeds meer uitvaartondernemers beschikken over het Keurmerk; in totaal verzorgen zij nu al 85% van alle uitvaarten in Nederland. Jaarlijks toetst een onafhankelijke instelling of zij nog aan de hoge kwaliteitseisen voldoen.

Zes Zekerheden

U kunt bij uitvaartondernemingen met een Keurmerk Uitvaartzorg rekenen op de zes zekerheden. U kunt erop vertrouwen dat de dienstverlening van alle keurmerkhouders aan deze zes kwaliteitseisen voldoet. De 6 zekerheden zijn:

  1. Heldere afspraken over uitvoering
  2. Transparante kostenbegroting
  3. Goede organisatie van de uitvaart
  4. Bekwaam personeel
  5. Doelmatige klachtenafhandeling
  6. Klanttevredenheidsonderzoek

Film renovatie kerkhof H. Nicolaas

21 februari 2019|

Vorig jaar is het kerkhof achter de H. Nicolaas-kerk in Zoetermeer gerenoveerd en weer opnieuw geopend voor uitvaarten. In De Kapelaan is op zondag 24 februari om 12.30 uur een film te zien over de renovatie van het kerkhof. De film is gemaakt door het Historisch Genootschap Oud Soetermeer. Iedereen is welkom.

https://www.nicolaasparochiezoetermeer.nl/nieuws/nieuwsberichten/film-renovatie-nicolaaskerkhof/

 

Kerstmis en het familiegevoel

24 december 2018|

Ik merk dat de meeste mensen rondom de Kerstdagen veel bezig zijn met het “familiegevoel”. Met je familie zijn met de Kerstdagen of juist een familielid missen in de Kerstperiode. Ik heb dat gevoel natuurlijk ook. Maar als ik zo terugkijk naar het afgelopen jaar dan is er bij mij ook een ander “familiegevoel” bijgekomen. Mijn oudste dochter Nienke werkt, op incidentele basis, sinds een half jaar bij me. Naast haar studie commerciële economie is ze binnen Van Dongen UitvaartZorg & UitvaartCentrum nu wel eens actief op kantoor, in de catering in het uitvaartcentrum of als assistente bij een uitvaart. Zelf heb ik dat vroeger ook gedaan bij de uitvaartonderneming van mijn ouders in Brabant. Maar nu voelt het anders, je eigen kind die ineens naast je staat binnen je bedrijf. Ik ben daar dankbaar voor…..

Maar mijn naaste collega/uitvaartverzorger Henk Pieters voelt ook een beetje als familie. Ik ben getrouwd geweest met zijn nichtje (Brenda). De verjaardagen van de kinderen vieren wij nog steeds met de beide families. Zodoende komen we elkaar nog steeds tegen op familieaangelegenheden.

Graag wil ik iedereen fijne Kerstdagen en een mooi Nieuwjaar toewensen.

Afz. Iwan van Dongen