Loading...
Een budget uitvaart houdt kosten in de hand 2023-03-03T08:33:58+01:00

Budget uitvaart: een waardig afscheid zonder torenhoge kosten

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een budget uitvaart. Soms is het de uitdrukkelijke wens van de overledene, soms moet er rekening gehouden worden met beperkte financiële middelen, omdat er bijvoorbeeld geen uitvaartverzekering was. Wat de reden ook is: Van Dongen UitvaartZorg verzorgt een budget uitvaart waarbij u zich kunt concentreren op het afscheid in plaats van de kosten.

Uitvaarten vanaf 1350 euro

Van Dongen UitvaartZorg biedt verschillende pakketten voor budget uitvaarten aan. Het ”Low Budget” pakket is het meest sober. Hierbij kiest u voor een uitvaart zonder aanwezigheid van nabestaanden en zonder mogelijkheid om de overledene te bezoeken. Wij nemen alle basisdiensten uit handen, zoals de aangifte van het overlijden, rouwvervoer en de crematie. Wij zorgen uiteraard dat dit met aandacht en respect gebeurt.

Een budget uitvaart met iets extra’s

Als u de uitvaart sober wilt houden, maar bijvoorbeeld wel graag de gelegenheid heeft om afscheid te nemen van de overledene, zijn de overige pakketten wat voor u. Bij beide opties is opbaring en een korte afscheidsdienst in ons UitvaartCentrum  inbegrepen. Het uitgebreide pakket bevat daarnaast nog extra’s zoals het versturen van rouwkaarten en consumpties tijdens de condoleance.

Laat een uitvaart om de persoon gaan, niet om de kosten. Een budget uitvaart zorgt dat u zich alleen hoeft te concentreren op het afscheid. Om het u makkelijker te maken hebben wij hiervoor een speciale website gemaakt, alleen op deze manier verzorgen wij de budget uitvaart.

Informeer naar de prijzen