Keurmerk Uitvaartzorg voor Van Dongen UitvaartZorg

Met trots laten wij u weten dat wij sinds deze maand in het bezit zijn van het Keurmerk Uitvaartzorg. Daarmee is Van Dongen UitvaartZorg de eerste particuliere uitvaartonderneming in Zoetermeer met dit keurmerk. Het Keurmerk biedt u de zekerheid dat u voor een uitvaartonderneming met een uitstekende dienstverlening en gediplomeerde uitvaartverzorgers kiest. Het Keurmerk Uitvaartzorg stelt kwaliteitseisen aan uitvaartondernemingen in Nederland. Een keurmerkhouder verplicht zich om de kwaliteit van haar dienstverlening constant op peil te houden.

Het Keurmerk Uitvaartzorg helpt bij het kiezen van een uitvaartonderneming die kwaliteit biedt. Ondernemers met het Keurmerk zijn gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant. Steeds meer uitvaartondernemers beschikken over het Keurmerk; in totaal verzorgen zij nu al 85% van alle uitvaarten in Nederland. Jaarlijks toetst een onafhankelijke instelling of zij nog aan de hoge kwaliteitseisen voldoen.

Zes Zekerheden

U kunt bij uitvaartondernemingen met een Keurmerk Uitvaartzorg rekenen op de zes zekerheden. U kunt erop vertrouwen dat de dienstverlening van alle keurmerkhouders aan deze zes kwaliteitseisen voldoet. De 6 zekerheden zijn:

  1. Heldere afspraken over uitvoering
  2. Transparante kostenbegroting
  3. Goede organisatie van de uitvaart
  4. Bekwaam personeel
  5. Doelmatige klachtenafhandeling
  6. Klanttevredenheidsonderzoek
2019-05-14T17:46:33+02:00